Haber

Ekrem İmamoğlu’nu karşılamak için İstanbullular Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun düzenlediği mitingde taşlı saldırıya uğrayan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu karşılamak için İstanbullular Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanlığı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Türk bayrakları ve “Söz Sana” flamalarıyla binlerce vatandaş havalimanına doğru ilerliyor. Araçla ulaşamayanlar ise yaya olarak bölgeye gitmeye çalışıyor.
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı çağrıda, Erzurum’da taşlı saldırıya uğrayan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu karşılamak için İstanbulluları Sabiha Gökçen Havalimanı’nda beklediğini belirtti.
Kaftancıoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Sevgili İstanbullular, 20.15’ten itibaren Sabiha Gökçen Havalimanı’na bekliyoruz. Ekrem İmamoğlu’nu ağırlamaya, yapılanlara karşı kardeşçe tavır almaya… Kardeşliğe, kucaklaşmaya geliyoruz. Sağduyuyla sıfırlayacağız. provokasyonlar.”
Kaftancıoğlu’nun davetine uyan binlerce vatandaş, İmamoğlu’nu karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı’na akın etti. Vatandaşlar, Türk bayrakları ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Sözün Sana” flamalarıyla havalimanına gidiyor. Araçla ulaşamayanlar ise yaya olarak bölgeye gitmeye çalışıyor.

Kaynak: ANKA / Siyaset

habermengen.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu