Haber

F.Bahçe, Hatayspor’u 4-1 mağlup etti

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında Atakaş Hatayspor’u 4-2 mağlup eden F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 9 üzerinden 9 yaparak camianın beklentilerini karşıladıklarını söyledi.

Ülker Stadı’nda oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kartal, milli devre arasında iyi çalıştıklarını belirtti.

Hatayspor’u iyi analiz ettiklerini belirten Kartal, “Farklı bir sistemle oynayabileceklerini düşünmüyorduk ama aynı liste geldiğinde 3 oyuncuyla oynayacaklarını gördük. Zaten her sistem üzerinde çalışıyoruz. İyi başladık, Volkan hoca 5 oyuncuyla başlayınca hızlı bir şekilde 2-0 öne geçtik ve 4’te oyuna döndüler. İkinci yarıda oyuncularımıza ‘Kendi oyunumuzu oynamaya devam edeceğiz’ dedim. Yapabilirsek 4. ve 5. golü atmayı konuştuk. Skor rehaveti ile ikinci yarıya iyi başlayamadık. 1 gol yedik, 1 gol kaçırdılar, sonra 1 gol attık. doğru oyun. Kazandığımız için mutluyum, oyuncularımı tebrik ediyorum. Hatayspor’a ve Volkan kardeşime başarılar diliyorum.” dedi.

Plak takıntılarının olmadığını belirten Kartal, şöyle devam etti:

“9 üzerinden 9 almak çok güzel, oyuncularımı tebrik ediyorum. Camianın beklentilerine iyi cevap verdik ama bunlara çok takıntılı bir insan değilim. Ludogorets maçına odaklandık. Parlak (Osayi) -Samuel’in hâlâ eksikleri var, hâlâ tam olarak istediğim gibi değil. “Dün akşam kendisiyle bir toplantı yaptık. Gece yarısına kadar oyun oynanmaz dedim, söz verdi ve oynamayacağını söyledi. Düzeltmesi gereken bazı eksiklikleri var, onları düzeltirse birinci sınıf bir oyuncu olacak.”

Livakovic’in çok büyük bir sorunu olmadığını düşündüğünü kaydeden Kartal, “Miha (Zajc) geç geldi, kampa gitmedi. Geçen seneden sakatlığı var, kampa gitmedi, sürekli kampa gidiyor.” Milli takım. Düzenli antrenman yapıp fiziksel gelişimini sağlayamıyoruz. Bazı oyuncuların performansını arttırabiliyoruz.” “İstesek de elimizde değil, milli takıma gittikleri için onları o seviyeye getiremiyoruz. Takım seviyesine getirmem gereken oyuncular var, konuşacağız. ekibim ve bunu başarmaya çalışıyorum.” dedi.

Suudi Arabistan’da oynanacak Süper Kupa maçıyla ilgili soru üzerine Kartal, “Yabancılar ayın 24’ünde son maçını oynadıktan sonra tatil yapıyor. Yabancılar tarafından pek olumlu karşılanmayabilir ama bu, hükümetin aldığı bir karar. Federasyonla oynayacağız, bizim için sorun yok.” Cevap verdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu