Dünya

İTO: Ekonomide 2023’e başlayacak ekip göreve geldi

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, “Yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ülkemize ve milletimize hayırlı olsun. Yeni kabineyi Türkiye Yüzyılı hedefine odaklı yetenekli ve nitelikli bir kadro olarak görüyoruz. Ekonomide Cumhuriyetimiz için 2023’ün startını verecek bir ekip işbaşına geldi” dedi.

Avdagic, twitter hesabından yaptığı paylaşımda, iş dünyasının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün açıkladığı kabine hakkındaki görüşlerini dile getirdi.

Birlik mesaj gönderdi

Yeni kabinenin ülkemize özel sektörün beklentilerinin ötesinde yeni vizyon ve marka değerleri kazandıracağını, 20 yılın üzerine gelecek 100 yılı inşa edeceğini belirten Avdagiç, “Yeni bir kaynak olacak. iş dünyamız için heyecan ve motivasyon. İş dünyası olarak yakından çalıştığımız Ticaret, Hazine ve Maliye, Sanayi ve Teknoloji, Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlarımızla yeni dönemde daha verimli çalışacağımıza inanıyoruz. İstanbul Ticaret Odası olarak ekonomi yönetimine gereken katkıyı sağlayacağız” dedi.

Avdagiç açıklamasını şöyle tamamladı: “Artık iş dünyası ve hükümet el ele vererek önümüzdeki 5 yılı ‘ekonomide dünya birinci liginin kalıcı oyuncusu’ olacağımız bir fırsata çevirmelidir. Sayın Cumhurbaşkanımızın 21 yıldaki icraatları ve liderliği bize gerekli gücü ve güveni vermekte, istikrarı sağlamaktadır.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu