Haber

İstanbul’da Kancadan 15 Kilo Karkas Çalındı

İstanbul’da inanılmaz hırsızlık kamerada: Kancadan 15 kilo leş çaldılar

Kağıthane’de 7 kadın hırsızdan biri kancaya takılan karkas kuzu etini çaldı.

İşletme sahibi motosikletle durdurduğu hırsızların etlerini geri aldı

İSTANBUL – Kağıthane’de kancaya takılan 15 kilo karkas kuzu etini çalan 7 kişilik çete, iş yeri sahibini fırsat bilerek üst kattaki müşteriyle uğraştı. İlginç hırsızlık anları kameralara yansırken, işletme sahibi motosikletle yakaladığı hırsızların etlerini geri aldı.

Olay, Perşembe günü saat 16.00 sıralarında Kağıthane’nin Ortabayır Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde yolda yürüyen 7 kişilik kadın hırsızlık çetesi bir mezbahanın önüne geldi. İçeride kimse yokken fırsattan yararlanan hanımlar, hep birlikte içeri girerek 2 bin 500 lira değerindeki kancaya takılan yaklaşık 15 kilo karkas kuzu etini çaldı.

Kancaya asılı 15 kilo kuzu leşi çaldılar

Kadınlar işyerinden çıkıp uzaklaşırken, üst katta müşterisiyle ilgilenen iş yeri sahibi Harun Kaya kısa sürede durumu fark etti. Çalışanıyla birlikte motosiklete atlayıp karın doyurdu. Hırsızları kısa sürede yakalayan Kaya, tartışmanın ardından leşi kadının elinden almayı başardı. Olaylar an be an güvenlik kameralarına yansırken, hırsızlık çetesi daha sonra ortadan kayboldu. Kaya’nın olayla ilgili polise şikayette bulunmadığı öğrenildi.

“Böyle bir olay duymadık, ilk kez başımıza geliyor”

Olayla ilgili konuşan Harun Kaya, “Arkadaşımız müşteriyle ilgilenirken en üstteyken o hanımlar geldi. Kimsenin olmadığını görünce leşe sarılarak gittiler. Sonra kancada karkas olduğunu duyduk takip ettik ve eti aldık.Fakat bu tür olaylar bizi çok üzdü.Biz hep bir tedirginlik içindeyiz.Şikayet etmedik çünkü aldık. eti aldık ama yüzeysel olarak uyardık.inşallah bir daha olmaz.Yani değeri ortalama 2 bin 500 lira civarındaydı.Aslında müşteri için hazırlanmış bir karkastı.Burada daha önce böyle bir olay duymadık, Başımıza gelmedi ama “Bazı yerlerde olduğunu duyduk. İlk defa başımıza geldi” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu