Yaşam

Müge Anlı Açıkladı: 13 Yaşındaki Oğluna Tecavüz Ettiği Ortaya Çıkan Sinan’a Tepkiler!

Günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert konusunda ağzımızı açık bırakan Sinan Sardoğan, geçtiğimiz Cuma günü kaldığı otelde yakalanarak gözaltına alındı. Arife Gökçe’nin kaybıyla ilgisi olduğu düşünülen gözaltı kararının ardından Sinan Sardoğan’ın tutuklandığını öğrendik! Sinan Sardoğan’ın tutuklanma nedeni bugün (9 Ocak Pazartesi) yayınlanan Tatlı Sert programında Müge Anlı tarafından bizzat açıklandı.

Bakalım sosyal medya kullanıcıları bu tutuklama hakkında neler söylemiş. Sinan Sardoğan neden tutuklandı?

Sinan… Bütün ülkenin günlerdir en çok konuştuğu isim… Çünkü 22 gündür kayıp olan Arife Gökçe, belgesindeki baş şüpheli olmasına rağmen, yaşanan olaydan sonra tüm Türkiye’nin midesini bulandırmıştı. Yaşlı kadınlara yönelik yaptığı cinsel taciz ifadeleri ortaya çıktı!

Yüzlerce kadın “Bana müstehcen mesajlar attı”, “Bizi de rahatsız etti” diyen yüzlerce kadın, hatta kendi ablası bile “Bana müstehcen mesajlar attı” diyerek bizi şok etti.

Tacizinin arkasında durarak ‘Ben yaparım, kimse bir şey diyemez’ diyen Sinan, geçtiğimiz Cuma günü polisin kaldığı otele baskın düzenlemesinin ardından gözaltına alındı.

Tutuklandığı sonradan ortaya çıkan Sinan Sardoğan’ın tutuklanmasının ardından Arife Gökçe olayının yaşanıp yaşanmayacağını beklerken öğrendiklerimiz tüylerimizi diken diken etti!

Tüm gözler Müge Anlı’nın üzerindeyken bugün saat 10.00’da tüm Türkiye atv ekranlarına kilitlendi ve Müge Anlı’nın ne söyleyeceği merakla bekleniyor. Ve Müge Anlı sonunda tüm merak edilenleri açıkladı!

“2018 yılında İstanbul’da Suriye asıllı 13 yaşındaki bir erkek çocuk, kendisini aldatarak boş bir meskene götüren bir erkek tarafından tecavüze uğradı. O dönemde sahneler izlenip aranıyor ancak zanlı bulunamıyor. Yıllar” Daha sonra bu çocuğumuz Sinan, ‘Onu görüyor ve ailesine Sinan’ın kendisine tecavüz ettiğini söylüyor ve aile süreci yeniden başlatıyor’ dedi.

Olayın güvenlik kamerası görüntüleri tüylerimizi diken diken ederken, Sinan Sardoğan, “Ben bir şey yapmadım, kimseye bir şey yapmadım. Korkarım beni götürmesinler” dedi.

Tıpkı 4 yaşındaki Irmak’a tecavüz edip öldüren Himmet Aktürk’ün yakalanınca söylediği gibi…

Sinan Sardoğan’ın tutuklanması ve özellikle tutuklanma nedeni sosyal medyada gündem oldu.

twitter.com

Sosyal medya kullanıcıları tüm nefretlerini kustu!

twitter.com

Kesinlikle öyle…

İlk hatasından dolayı caydırıcı bir ceza alsaydı, başkalarını yapamazdı…

twitter.com

Umarım başka hatalar ortaya çıkar.

twitter.com

Potansiyeli gördüğü anda gerekli işlem yapılsaydı, o çocuğa tecavüz edemez, Arife teyzeye iş getiremezdi…

twitter.com

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

twitter.com

Arife teyzeye ne oldu dersiniz? Yorumlarda buluşalım…

twitter.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu