Haber

Tartışmalara BİM’in kurucusu da katıldı: Dua ediyoruz

BİM Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Latif Topbaş’ın kuzeni Erenköy cemaatinin lideri Osman Nuri Topbaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sözleriyle patlak veren fahiş fiyat tartışmalarına ilişkin dikkat çekici bir çıkış yaptı.

Halkın art niyetli polemiklerle meşgul olmasının şahsı ve camiası adına üzüntü verici olduğunu vurgulayan Topbaş, “Bu tartışmaların bir an önce son bulması ve art niyetlilerin ıslah edilmesi için dualarımızı saygıyla sunarız.”

Topbaş’tan yapılan açıklama şöyle:

“Son günlerde zincir marketler üzerinden yapılan sosyal ve klasik medya tartışmalarında ‘bazı çevreler’ kendimi, ailemizi ve camiamızı kasıtlı olarak polemiğe sokarak kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesine neden oldu. 15 yıldır sürdürdüğüm aktif ticari hayatıma son verdim. bir aile geleneği olarak uzun yıllar, 30 yıl önce.Çalıştığım hayır kurumlarının ticari şirketlere dönüşmemesi için gösterdiğim hassasiyeti bizi yakından tanıyan herkes çok iyi bilir.

“BU DURUMUN İSTİSMARI HİÇBİR ZAMAN KABUL EDİLEMEZ”

Tüm vaktimi Kuran hizmetlerine, özellikle de bilime, irfana ve hayır işlerine ayırmaya gayret ederim. Allah’ın izniyle son nefesime kadar bu yolda yürümeye niyetim ve isteğim var. Bu dünyadaki faniliğimizi ve acizliğimizi idrak ederek Rabbimiz’e has kul olmak bizler için en büyük şereftir. Bunun dışındaki her türlü çıkar, çıkar ve sıfatlardan Allah’a sığınırız. Topluluğumuz adına her türlü hayır faaliyetleri; aziz vatanımızın bekasını, milletimizin birlik, beraberlik ve beraberliğini, İslam aleminin ve tüm insanlığın refahını gözetir. Şimdiye kadarki konumumuz herkes tarafından biliniyor. Farklı siyasi veya ticari çıkarlar için kullanılamayan bu duruşun bazı çevreler tarafından istismar edilmesi kabul edilemez.

“SANATIN İYİLEŞMESİ İÇİN DUA EDİYORUZ”

Halkın art niyetli polemiklerle meşgul edilmesi şahsım, ailem ve camiamız adına esef vericidir. Bu tartışmaların bir an önce son bulması ve kötü niyetli olanların düzeltilmesi için dua ettiğimizi saygıyla sunarız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu