Yaşam

Torbalı’da Tiyatro Günleri sona erdi

Torbalı’da salon kültürünün oluşmasını sağlayan ve son yıllarda tiyatroya olan ilginin artmasına öncülük eden Torbalı Belediyesi, 3 gün süren Tiyatro Günleri ile ilçe sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı.

Torbalı’da salon kültürünün oluşmasını sağlayan ve son yıllarda tiyatroya olan ilginin artmasına öncülük eden Torbalı Belediyesi, Tiyatro Günleri ile ilçe sakinlerine unutulmaz anlar yaşattı. Torbalı Belediyesi de 19-20-21 Ocak tarihlerinde düzenlenen Tiyatro Günleri kapsamında anlamlı bir kampanya gerçekleştirdi. Kitapları gösterilere bilet olarak kabul eden Torbalı Belediyesi, toplanan kitapları kütüphanelere teslim edecek. Yüzlerce kişinin takip ettiği Tiyatro Günleri, Cuma akşamı “Etik Nedir?” gösterisiyle gerçekleşti. Birçok dizi ve sinema projesiyle tanınan Ahmet Akın Canalioğlu’nun başrolünde yer aldığı dizide; oyunla başladı. Tiyatro Günleri’nin ikinci gününde Medine Çam’ın yazıp yönettiği “İnsan Merak Ediyor” adlı tek kişilik oyun ilçe sakinleriyle buluştu. Tiyatro Günleri’nin son gününde Dionysos Tiyatrosu’nun “Mezar Kazıcı” adlı oyunu ilçe sakinleriyle buluştu.

 

TEKİN: “SANATI VE SANATÇIYI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Nitelikli sanat anlayışlarıyla Torbalı’da tiyatronun ve sanatın değerli dallarına destek verdiklerini belirten Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Tiyatro Günleri ile ilçe sakinlerine unutulmaz üç gün yaşattıklarını belirtti. Önder Tekin, açıklamasında şunları söyledi: “Torbalımız artık tiyatroyla özdeşleşti. Düzenlediğimiz festivaller ve Tiyatro Günleri bunun en önemli nedenidir. Bu kapsamda 3 gün süren Tiyatro Günlerimiz ile ilçe sakinlerimize tiyatro şöleni yaşattık. Oyunlarımızı gelip takip eden seyircilerimize ve oyunlarını ilçe sakinlerimiz için sahneleyen değerli sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Torbalı Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya her zaman destek olduk. Bundan sonra da aynısını yapmaya devam edeceğiz dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu