Haber

Gemlik’te çiftçilere arazi yolu desteği

Gemlik Belediyesi ekipleri, daha önce köy ve belde statüsünde olan ilçelerde çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
 

Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe merkezinde taş parke ve asfalt çalışmalarını yürütürken, bir yandan da köylerdeki kara yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Gemlik’e bağlı 10 köyün kara yollarında çalışma yapan gruplar, çiftçilerin tarlalarına kolayca ulaşabilmesi için köy yollarını toprak yol yaptı.
 

Başkan Sertaslan “Zeytinci toprağa daha rahat ulaşacak”

Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, hararetli çalışmalarından dolayı gruplara teşekkür ederek, “Köylerdeki yollarımız belediyemiz ekiplerince yeniden düzenlenerek ulaşıma hazır hale getiriliyor. Zeytin hasadı öncesi çiftçi kardeşlerimizin zeytinliklerine daha rahat ulaşabilmeleri için ekiplerimiz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.”
 

“Çiftçilerimize desteğimiz kesintisiz devam edecek”

Gemlik Belediyesi’nin çiftçi belediyecilik anlayışıyla geçimini topraktan sağlayan üreticinin yanında olduğunu belirten Önder Sertaslan, “Gemlik Belediyesi adı altında Gemlik Zeytininin internet üzerinden satışına başladık. Çiftçilerimizi geliştirmeye yönelik projelerimizde bu satışları gerçekleştirerek, “Uygun tarım uygulamaları ile verimi artırmak için çalışıyoruz. Ekiplerimiz de belirlenen program dahilinde Gemlik’in tüm kara yollarını uygun hale getirecek” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberkucukcekmece.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu